Activitat educativa

Visita el museu: Casa Blai Bonet. Centre de Poesia

Primària,Secundària,Batxillerat
Visites

[Activitat no disponible fins a la inauguració del nou Centre de Poesia - Casa Blai Bonet]

Activitat dirigida a: 3r cicle de Primària, ESO i Batxillerat

Durada:  45 min

Opcions combinables:

- Visita + Taller de poesia i cianotípia: (1 h 30 min)

- Visita + Ruta literària per Santanyí (2 h)


Informació: Visita guiada a l'exposició permanent sobre Bonet a la sala d’exposicions de la 2a planta del Centre Cultural ses Cases Noves a Santanyí, com a alternativa a l'espera que finalitzin les obres de la futura Casa Blai Bonet. Centre de Poesia Contemporània al carrer de Palma n. 74 de la vila, la casa on va viure el poeta. A l’exposició actual es troba una mostra interpretativa que repassa la trajectòria personal i literària de l'escriptor, que inclou des de la creació narrativa i poètica, fins a les facetes com a crític d’art, cinèfil, artista plàstic...

Tot plegat esdevé un primer contacte amb aquesta figura polièdrica i fascinant, representativa de la literatura de postguerra a Mallorca i en especial, capdavantera de la literatura del migjorn de l'illa.

Visita combinable amb un taller de poesia i cianotípia, un procediment d'impressió de fotografies en color cian. També amb una ruta per Santanyí, un recorregut per descobrir el poble principal d’aquest municipi a través de la mirada dels escriptors i poetes que hi han viscut, o hi viuen, i també de les llegendes i secrets que s’hi conten.

03/10/2022 -- 22/06/2023

Dia i hora a concretar amb el centre

Blai Bonet