Qui som

CARME CASTELLS VALDIVIELSO

Directora Gerent
carmecastells@mallorcaliteraria.cat

Responsable de la gestió de l’entitat, i de la direcció de tots els seus programes i projectes. Llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (UAB, 1999), amb formació en gestió cultural i experiència en àmbits de la comunicació cultural, la crítica literària i artística, i la gestió de projectes literaris. A la FML ha estat creadora de diversos projectes divulgatius, com WoW Mallorca, L’Illa dels Tresors o l’Espai [LLEGIR].

CARLOTA OLIVA ERICSON

Coordinadora de la Casa Llorenç Villalonga – Museu Literari
carlotaoliva@mallorcaliteraria.cat

Gestora Cultural. Actualment i des de maig de 2005, coordinadora i programadora a la Fundació Mallorca Literària. Llicenciada en Ciències del Teatre per la Universitat d’Estocolm incloent les àrees de Cinema, Filosofia, Teologia i Estètica. Postgrau en Gestió i Polítiques Culturals de la UIB. Màster en Museografia Interactiva i Didàctica de la UB. Responsable dels projectes Llegir, Espai Llegir i Llegir Escena

JOANA SERRA FIGUEROLA

Coordinadora del Museu de la Paraula – Casa Rafel Ginard
joanaserra@mallorcaliteraria.cat

Coordinadora del Museu de la Paraula. Màster en Museografia Didàctica i Interactiva (UB 2012), Llicenciada en Història de l’Art (UIB 2003), Postgrau en Organització i gestió d’empreses culturals (UOC 2005). Treballa en la gestió cultural des de l’any 2005, en entitats públiques i privades de diferents àmbits (arts plàstiques, teatre, literatura i cultura popular). Coordina els projectes de patrimoni oral de la FML: el Cançoner de Mallorca digital; el Tradicionari de Mallorca i totes les seves accions divulgatives (edició del “Calendari Folklòric de Mallorca”, creació del #parenosTIC, creació i coordinació d’exposicions i cicles d’activitats temàtics, etc); i la creació de l’Arxiu Oral de Mallorca.

PAU VADELL VALLBONA

Coordinador de la Casa Blai Bonet – Centre de Poesia
pauvadell@mallorcaliteraria.cat

Responsable de la coordinació de la Casa Blai Bonet - Centre de Poesia a Santanyí. Llicenciat en Història (UAB), màster en Estudis Literaris Catalans (UAB) i màster en Gestió Cultural (UOC), amb coneixements del món literari com a escriptor i editor. A la FML ha estat el creador del projecte Versud, del cicle "D'on venen els versos" i ha desenvolupat el projecte divulgatiu de la Poeteca.

RAMON GARCIA PALACIOS

Coordinador de l’Arxiu de la FML
ramongarcia@mallorcaliteraria.cat

Responsable de la part documental de la FML. Llicenciat en Història (UIB, 2000), màster en documentació digital (UPF, 2007), llicenciat en Antropologia Social i Cultural (UNED, 2010) i graduat en Informació i Documentació (UOC, 2015), amb formació i experiència en arxius, biblioteques i documentació. A la FML s’encarrega de la gestió dels fons documentals de la Fundació, així com de la coordinació de les beques de gestió de fons documentals.

CAROLINA PÉREZ RUIZ

Administrativa – Assistent de Direcció de la FML
carolinaperez@mallorcaliteraria.cat

Responsable de l'Administració de la Fundació des de juny de 2019. Tècnica Especialista en Secretariat Executiu Multilingüe (1995) i Tècnica Superior en Instal·lacions Electrotècniques (2011). Formació en Pedagogia Dinàmica i Innovació Educativa (2019). Dona suport administratiu tant a la Direcció de la FML com a l'equip de gestors i coordinadors dels diferents projectes i cicles d'activitats.