Activitat educativa

Illa dels Tresors a l'aula: comença el joc!

Primària
Tallers

ACTIVITAT ESGOTADA

L'illa dels Tresors és un joc digital per conèixer les llegendes de Mallorca a través de la geografia de l'illa. Quines llegendes hi ha, quin tipus de personatges les protagonitzen, on estan geolocalitzades..., són aspectes que se sumen a un conjunt de continguts literaris, històrics, culturals i lingüístics que posen a l'abast de tots els públics i d'una manera lúdica aquesta part del patrimoni oral de Mallorca.

El joc està disponible en quatre idiomes (cat/cast/eng/deu) i és apte per a dispositius Android i IOS; també funciona a ChromeBooks motiu pel qual esdevé una eina ideal per introduir, a través de la gamificació, aquests continguts a l'aula.

L’activitat consisteix en una immersió en aquests i altres continguts derivats del joc -què són les llegendes, fórmules d’inici i final, personatges, transmissió...– alhora que es juga una partida conjunta com a mostra del funcionament de l'aplicació.


Durada: 1 h 30 min

Activitat òptima per a: 2n cicle de Primària

Activitat amb requeriments tècnics: consultau el dossier d'activitats educatives o bé, contactau-nos a educatives@mallorcaliteraria.cat

04/10/2021 -- 19/06/2022

Centres educatius i altres espais