Activitat educativa

Illa dels Tresors a l'aula: comença el joc!

Primària
Tallers

ACTIVITAT ESGOTADA

Activitat dirigida a: 2n i 3r cicle de Primària

Durada: 1 h 30 min

Activitat amb requeriments tècnics:

- Connexió sense fils a l'aula

- Algun d’aquests suports tecnològics: pissarra digital amb altaveus, Chromebooks o tauletes tàctils amb l'aplicació instal·lada.

* Per favor, seguiu les instruccions del document de descàrrega per comprovar que és possible dur a terme l’activitat al vostre centre.

Per a qualsevol dubte o consulta contactau-nos a: educatives@mallorcaliteraria.cat


Informació: L'illa dels Tresors és un joc digital (app) per conèixer les llegendes de Mallorca a través de la geografia de l'illa. Quines llegendes hi ha, quin tipus de personatges les protagonitzen, on estan geolocalitzades..., són aspectes que se sumen a un conjunt de continguts literaris, històrics, culturals i lingüístics que posen a l'abast de tots els públics i d'una manera lúdica aquesta part del patrimoni oral de Mallorca.

El joc està disponible en quatre idiomes (cat/cast/eng/deu) i és apte per a dispositius Android i IOS. L’aplicació també funciona en determinats ChromeBooks, tauletes tàctils i pissarres digitals que compten amb algun d’aquests sistemes operatius, segons el model i l’any de sortida al mercat, motiu pel qual esdevé una eina ideal per treballar les llegendes a l’aula, a través de la ludificació.

L’activitat consisteix en una immersió en aquests i altres continguts derivats del joc —què són les llegendes, fórmules d’inici i final, personatges, transmissió...—alhora que es juga una partida conjunta com a mostra del funcionament de l'aplicació.

03/10/2022 -- 22/06/2023

Dia i hora a concretar amb el centre

Centres educatius i altres espais