Activitat educativa

Boiets i juganers: jocs i tallers de l'Illa dels Tresors

Primària
Tallers

ACTIVITAT ESGOTADA

Activitat dirigida a: 2n cicle de Primària

Durada: 4 h

Sol·licituds: 1 per centre educatiu per a un màxim de 3 grups


Informació: A partir del joc digital de l'Illa dels Tresors sorgeixen diferents propostes que continuen la difusió del patrimoni llegendari de Mallorca. Arran d'aquí prenen forma els jocs i tallers de l'Illa dels Tresors que fan extensius els continguts del joc fora de la pantalla, els constitueixen:

- Joc Boiet: adaptació del recurs digital en format de joc de taula gegant inspirat en propostes similars com ara el joc de l'Oca o el Trivial.

- Jocs de taula: dòmino, qui és qui, Jenga, tres en ratlla i joc de memòria adaptats als personatges que protagonitzen les llegendes.

- Taller "Noves llegendes, antigues històries": activitat de creació d'històries basades en els personatges, fets i localitzacions de llegenda, però sorgides amb ajuda de l'atzar.

· CONCURS 2022-2023  "Noves llegendes, antigues històries": en el qual poden participar tots els centres que hagin sol·licitat l’activitat educativa. Més informació al document de descàrrega.

Aquesta activitat la poden realitzar fins a tres grups de manera simultània. D'acord amb la disponibilitat d'espais de cada centre, s'establirà una zona per a cada activitat i els grups hi aniran rotant.

03/10/2022 -- 22/06/2023

Dia i hora a concretar amb el centre

Centres educatius i altres espais