Activitat educativa

Ruta literària: Llubí

Primària
Rutes

ACTIVITAT ESGOTADA

· Activitat dirigida a: 2n i 3r cicle de Primària

· Durada: 2 h 30 min

· Sol·licituds: 1 per centre educatiu per a un màxim de 3 grups

* La Fundació Mallorca Literària vos informarà del desenvolupament i funcionament de la ruta en el cas d’haver-hi dos o tres grups simultanis fent l’activitat. L’organització també ajustarà les hores de l’activitat d’acord amb la casuística de cada sol·licitud.


· Informació: Exploram Llubí a partir de la literatura, la història i també l’arquitectura i l’urbanisme. Què s’ha escrit del poble? Per fer un tast de la ruta vos avançam que surt citat, ni més ni menys, que al Die Balearen de l’Arxiduc Lluís Salvador!

 

Les rutes guiades que oferim des de la Fundació Mallorca Literària tenen per objectiu descobrir el territori posant especial èmfasi en la literatura, però també en altres perspectives com ara història, cultura, art... Mirades que posen en evidència el patrimoni intangible que omple de sentit Mallorca.

Les nostres propostes compten amb guies especialitzats i un equip educador amb formació que aportarà a la vostra ruta el toc lúdic i participatiu per fer de l’itinerari una gran experiència.

Palma és un dels llocs que hem explorat a través de les paraules, però n’hi ha d’altres! Descobreix-los a la nostra oferta educativa. No hi trobes el redol que t’interessa? Escriu-nos a  educatives@mallorcaliteraria.cat

02/10/2023 -- 21/06/2024

Dia i hora a concretar amb el centre

Llubí