Activitat educativa

Ruta literària: Cala d'Or

Primària
Rutes

ACTIVITAT ESGOTADA

· Activitat dirigida a: 2n i 3r cicle de Primària

· Durada: 2 h 30 min 

· Sol·licituds: 1 per centre educatiu per a un màxim de 3 grups


· InformacióDescobrim Cala d’Or a través dels ulls i l’experiència d’alguns escriptors i escriptores de la contrada, Santanyí, que han passat per allà. També contarem alguna llegenda i descobrirem un poquet d’història d’un dels nuclis turístics més antics de l’illa, que durant la dècada dels seixanta fou lloc de trobada i compartició entre escriptors, artistes i altres personatges famosos.

 

Les rutes guiades que oferim des de la Fundació Mallorca Literària tenen per objectiu descobrir el territori posant especial èmfasi en la literatura, però també en altres perspectives com ara història, cultura, art... Mirades que posen en evidència el patrimoni intangible que omple de sentit Mallorca. 

Les nostres propostes compten amb guies especialitzats i un equip educador amb formació que aportarà a la vostra ruta el toc lúdic i participatiu per fer de l’itinerari una gran experiència. 

Cala d’Or és un dels llocs que hem explorat a través de les paraules, però n’hi ha d’altres! Descobreix-los a la nostra oferta educativa. No hi trobes el redol que t’interessa? Escriu-nos a  educatives@mallorcaliteraria.cat

02/10/2023 -- 21/06/2023

Dia i hora a concretar amb el centre

Cala d'Or