Activitat educativa

Ruta literària: s'Horta

Primària
Rutes

ACTIVITAT ESGOTADA

· Activitat dirigida a: 2n i 3r cicle de Primària

· Durada: 2 h 30 min

· Sol·licituds: 1 per centre educatiu per a un màxim de 3 grups


· Informació: Passejam pels carrers i l’entorn de s’Horta per descobrir un trosset de la seva història i per descomptat, de la literatura que se n’ha escrit, també de tradició oral.  Per fer un tast de la ruta vos avançam que surt citada, ni més ni menys, que al Die Balearen de l’Arxiduc Lluís Salvador!

 

Les rutes guiades que oferim des de la Fundació Mallorca Literària tenen per objectiu descobrir el territori posant especial èmfasi en la literatura, però també en altres perspectives com ara història, cultura, art... Mirades que posen en evidència el patrimoni intangible que omple de sentit Mallorca.

Les nostres propostes compten amb guies especialitzats i un equip educador amb formació que aportarà a la vostra ruta el toc lúdic i participatiu per fer de l’itinerari una gran experiència.

S’Horta és un dels llocs que hem explorat a través de les paraules, però n’hi ha d’altres! Descobreix-los a la nostra oferta educativa. No hi trobes el redol que t’interessa? Escriu-nos a  educatives@mallorcaliteraria.cat

02/10/2023 -- 21/06/2024

Dia i hora a concretar amb el centre

S'Horta