Activitat educativa

Ruta literària: Santanyí

Primària,Secundària,Batxillerat
Rutes

ACTIVITAT ESGOTADA

· Activitat dirigida a: 3r cicle de Primària, ESO i Batxillerat

· Durada: 2 h 30 min

· Sol·licituds: 1 per centre educatiu.

Màxim 3 grups amb un màxim de 25 participants.


· Informació: Descobrim el Santanyí més literari i llegendari, de la mà de Ramon Llull, Bernat Vidal i Tomàs i per descomptat, d’Antònia Vicens i Blai Bonet, però també Antoni Vidal Ferrando i Joan Pons, veus literàries actives del poble. Amb el rei Jaume I afegirem l’apunt històric a un dels punts arquitectònics més importants que ens faran viatjar entre la veritat i la fantasia de cap a les llegendes i altres mostres de literatura popular que s’amaguen a la capital del Migjorn.

 

Les rutes guiades que oferim des de la Fundació Mallorca Literària tenen per objectiu descobrir el territori posant especial èmfasi en la literatura, però també en altres perspectives com ara història, cultura, art... Mirades que posen en evidència el patrimoni intangible que omple de sentit Mallorca.

Les nostres propostes compten amb guies especialitzats i un equip educador amb formació que aportarà a la vostra ruta el toc lúdic i participatiu per fer de l’itinerari una gran experiència.

Santanyí és un dels llocs que hem explorat a través de les paraules, però n’hi ha d’altres! Descobreix-los a la nostra oferta educativa. No hi trobes el redol que t’interessa? Escriu-nos a  educatives@mallorcaliteraria.cat

02/10/2023 -- 21/06/2024

Dia i hora a concretar amb el centre

Santanyí