Versud 2024

Cicle d'acció poètica. Maig-juny.

Al sud de Mallorca, a Santanyí i el seu entorn, es localitza durant un mes el centre exacte del món poètic.

Enguany amb una edició molt especial que començarà el 3 de maig al santuari de Consolació, Santanyí, i posarà el punt i final el 15 de juny al bell mig de la vila de Santanyí.

Versud poètica: Amb accent asturià. Amb Xaime Martínez, María García, Sara Rivera, Jun Komura, Antoni Vidal Ferrando i música de Mon Joan Tiquat

Nova edició de la trobada que propicia la sinèrgia poètica d’autors en llengua catalana amb d’altres regions i llengües: enguany amb sonoritat asturiana. Enguany convidam dos poetes asturians, Xaime Martínez i María García, per crear un espectacle conjunt amb els autors mallorquins Sara Rivera, Antoni Vidal Ferrando, Tonina Canyelles i Bernat Nadal, i el català Jun Komura, guanyador del Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra 2023. A més, hi participarà el músic Mon Joan Tiquat, que tocarà durant el recital i oferirà un petit concert al final.

Enguany la trobada Versud Poètica tendrà dues aturades al mapa: la primera, i com és habitual, al Teatre Principal de Santanyí, amb la participació de Xaime Martínez, María García, Sara Rivera, Jun Komura i Antoni Vidal Ferrando, divendres 7 de juny. La segona, dissabte 8, serà al Casal Solleric, coincidint amb la Fira del Llibre en Català de Palma, amb Xaime Martínez, María García, Sara Rivera, Tonina Canyelles i Bernat Nadal.

07/06/2024

20 h

Teatre de Santanyí

Recital

Altres activitats del cicle