Versud 2023

Cicle d'acció poètica. Del 28 d'abril al 4 de juny de 2023.

Al sud de Mallorca, a Santanyí i el seu entorn, es localitza durant sis setmanes el centre exacte del món poètic. D'allí s'irradien veus i activitats poètiques a localitzacions d'arreu de Mallorca.

Aina Tramullas: Per poder-te cantar

AINA TRAMULLAS: PER PODER-TE CANTAR

+ Poesia i vi novell amb Jèssica Ferrer, Ismael Sempere, Cecília Navarro i Pau Pascual

Dissabte 3 de juny a les 20 h
Oratori de Sant Blai, Campos

 
"Per poder-te cantar” (Produccions Blau, 2022) és el primer projecte que presenta Aina Tramullas en solitari. Aquest EP s’ha anat gravant i creant alhora al llarg del 2021, juntament amb Jaume Blàzquez (producció, enregistrament, mescla i mastering). S’ha permès el luxe de pensar com vol que soni la seva musica sota el seu criteri musical. Un descobriment compositiu personal, on cada cançó reflecteix un moment concret i una direcció personal. Ha estat un procés de creació i enregistrament molt pausat i pensat, on cada detall té un sentit i una reflexió al darrere. L’EP pretén ser una història on cada cançó té la seva pròpia identitat i estil, sota el domini vocal acompanyada de músics que acompanyen cada cançó afegint una petita petjada de la seva música.

 

Abans del concert, els poetes Jèssica Ferrer, Ismael Sempere, Cecília Navarro i Pau Pascual recitaran els seus versos maridats amb una selecció de vins novells.

 

Entrada: 5 euros

 

Activitat coorganitzada amb l’OCB Campos, en el marc del cicle Campos és Poesia
 

03/06/2023

20 h

Oratori de Sant Blai, Campos

Espectacle

Altres activitats del cicle