Activitat educativa

Tradicionari radiofònic

Primària,Secundària
Tallers

ACTIVITAT FORA DE TERMINI

(Si és del vostre interès, posau-vos en contacte amb nosaltres per al curs 24-25)

 

· Activitat dirigida a: 3r cicle de Primària i ESO

· Durada: projecte de curs escolar

· Sol·licituds: 1 per centre educatiu per a un màxim de 3 grups. Abans de l’1 d’octubre de 2023


· Informació: Cercam un centre educatiu que vulgui protagonitzar una nova edició del Tradicionari Radiofònic en col·laboració amb la ràdio del seu municipi i la Fundació Mallorca Literària.

Es tracta d’una proposta concebuda com a projecte de curs per treballar el patrimoni festiu de l'illa des dels centres educatius fins a la ràdio municipal. Una tasca a desenvolupar de manera individual i col·lectiva en diferents sessions de treball que tenen la paraula com a eix central a través d’entrevistes, diàlegs, debats... I que culminen amb un espai radiofònic per exposar la tasca feta.

Per saber més sobre el desenvolupament i gestió d’aquesta proposta, consulteu el document de descàrrega. Hi trobareu també un resum de l’experiència amb cel CEIP Miquel Costa i Llobera (Pollença) durant el curs 2021-2022.

 

*Aquesta proposta és de caràcter únic, just es duu a terme un projecte per curs escolar. La Fundació Mallorca Literària es reserva el dret a adjudicar el projecte en funció de diferents aspectes resultants d’una prèvia valoració de les sol·licituds, tals com viabilitat, originalitat, recursos (informatius i humans), etc.

01/10/2023 -- 21/06/2024

Dia i hora a concretar amb el centre

Centres educatius

Taller