Activitat educativa

Ruta literària: Manacor

Primària,Secundària,Batxillerat
Rutes

ACTIVITAT ESGOTADA

· Activitat dirigida a: 3r cicle Primària, ESO i Batxillerat

· Durada: 2 h 30 min

· Sol·licituds: 1 per centre educatiu.

Màxim 3 grups amb un màxim de 25 participants.

* La Fundació Mallorca Literària vos informarà del desenvolupament i funcionament de la ruta en el cas d’haver-hi dos o tres grups simultanis fent l’activitat. L’organització també ajustarà les hores de l’activitat d’acord amb la casuística de cada sol·licitud.


·Informació: Ruta urbana per descobrir Manacor a través de textos que el situen com a escenari literari a les obres de Maria Antònia Oliver, Miquel Àngel Riera, Jaume Vidal Alcover... Un recorregut on també hi ha lloc per a la literatura de tradició oral i la cançó.

 

Les rutes guiades que oferim des de la Fundació Mallorca Literària tenen per objectiu descobrir el territori posant especial èmfasi en la literatura, però també en altres perspectives com ara història, cultura, art... Mirades que posen en evidència el patrimoni intangible que omple de sentit Mallorca.

Les nostres propostes compten amb guies especialitzats i un equip educador amb formació que aportarà a la vostra ruta el toc lúdic i participatiu per fer de l’itinerari una gran experiència.

Manacor és un dels llocs que hem explorat a través de les paraules, però n’hi ha d’altres! Descobreix-los a la nostra oferta educativa. No hi trobes el redol que t’interessa? Escriu-nos a  educatives@mallorcaliteraria.cat

02/10/2023 -- 21/06/2024

Dia i hora a concretar amb el centre

Manacor