La Lluna en Vers

Festival d'estiu de la Fundació Mallorca Literària

Tornen les nits memorables d'estiu amb cultura, literatura, música i teatre a Mallorca, a la llum de La Lluna en Vers. Del 22 de juny al 7 de setembre, cada cap de setmana una proposta cultural a Binissalem, Sant Joan i Santanyí.

Maria Hein al Mobofest

MARIA HEIN

TOT ALLÒ QUE NO SAP NINGÚ / MOBOFEST

 

26 de juliol

MoboFest, Porreres

 

Com cada any, la Fundació Mallorca Literària col·labora amb el festival MoboFest, que enguany se celebrarà a Porreres el 26 i 27 de juliol.

 

Enguany ho fa incorporant al cartell el concert de la felanitxera Maria Hein, que ja fa dos anys que es va presentar davant el món amb ‘Continent i Contingut’, un àlbum de debut amb el qual es va convertir ràpidament en una de les artistes revelació del moment. Un disc delicat, on barrejava folk i pop, i en el qual desprenia una màgia única que tallava la respiració, màgia que li va portar a guanyar premis com el de Millor Artista Revelació (2021), Millor cançó (2021), Millor Disc Revelació (2022) i Millor Disc d’Autor (2022) d’Enderrock, i a estar nominada als Premis Alicia 2023 al Millor Talent Emergent i al Premi Cerverí 2022 a la millor lletra per ‘Sa teva presència’. ‘TOT ALLÒ QUE NO SAP NINGÚ’ és el segon disc de la cantant i compositora, un àlbum on Maria Hein aposta pels elements electrònics, amb una producció més minimalista, on la veu és l’instrument principal que vertebra cadascuna de les cançons. I, sincerament, aquest disc és la prova perfecta que Maria Hein pot arribar fins a qualsevol lloc.

26/07/2024

Mobofest, Porreres

Concert

Altres activitats del cicle