Primavera al Jardí 2024

Celebram la paraula i la primavera al jardí de la Casa Llorenç Villalonga els dissabtes matí del mes de maig a Binissalem.

Amb activitats per a tots els públics. Activitats familiars, per infants i joves. També hi haurà presentacions de les novetats literàries de poesia, narrativa i assaig i concerts musicals vinculats amb la paraula per gaudir de la primavera al jardí de la Casa Llorenç Villalonga. I enguany com a novetat també donam a conèixer la “Cambra pròpia de Maria-Antònia Oliver” amb visites guiades amb inscripcions. La sala i biblioteca de l’autora romandrà oberta cada dissabte per consulta i lectura.

PRIMAVERA AL JARDÍ - 'A LES PALPENTES', amb Anna Gual i Angeladorrrm

'A LES PALPENTES'

Amb Anna Gual i Àngeladorrrm

PRIMAVERA AL JARDÍ - 25 de maig

Jardí de la Casa Llorenç Villalonga, Binissalem

Anna Gual i Àngela Balcells, o el que és el mateix, Angeladorrrm, s’uneixen en aquesta proposta onírica per emprendre un viatge cap a l’ocult. La poesia mística de la reconeguda poeta Anna Gual es fusiona amb el teclat virtuós de la cantant i guitarrista Angeladorrrm. El resultat: un diàleg que interpel·la l’espectador tot buscant allò que incomoda, allò que conmou, allò que amaguem. L’espectacle s’estructura amb els poemes de la penedesenca Anna Gual del llibre Les ocultacions, Premi Miquel de Palol 2022, i s’encavalca amb les melodies i cançons de la cantant vilassarenca, un dels secrets més ben guardats de l’escena indie emergent catalana. Aquestes dues artistes pugen a l’escenari per regalar als espectadors el món dels somnis en una safata de plata. Anna Gual i Angeladorrrm convoquen la bellesa i el misteri en aquesta cerimònia que oscil·la entre el xiuxiueig i la navalla. Tendresa i salvatgia en un camí de múltiples direccions ple de poemes i cançons de creació pròpia.

Concert en col·laboració amb D.O. Binissalem - Winedays

25/05/2024

13 h

Jardí de la Casa Llorenç Villalonga

Concert

Altres activitats del cicle