Primavera al Jardí 2024

Celebram la paraula i la primavera al jardí de la Casa Llorenç Villalonga els dissabtes matí del mes de maig a Binissalem.

Amb activitats per a tots els públics. Activitats familiars, per infants i joves. També hi haurà presentacions de les novetats literàries de poesia, narrativa i assaig i concerts musicals vinculats amb la paraula per gaudir de la primavera al jardí de la Casa Llorenç Villalonga. I enguany com a novetat també donam a conèixer la “Cambra pròpia de Maria-Antònia Oliver” amb visites guiades amb inscripcions. La sala i biblioteca de l’autora romandrà oberta cada dissabte per consulta i lectura.

PRIMAVERA AL JARDÍ - RONDAULLES

Rondaulles’ és una iniciativa creativa que permet als participants inventar noves rondalles mallorquines. Desenvolupat per Antoni Caldentey, Pere Antoni Bennàssar i Mireia Oliver.

Amb sis daus i 36 figures de personatges, monstres, animals, escenaris i objectes de l’Aplec, ‘Rondaulles’ fomenta la creativitat i l’atzar per construir infinites històries. Les regles simples permeten als jugadors enllaçar dibuixos escollits aleatòriament fins a completar una narració.

Recomanat per a edats a partir de sis anys, aquest joc no només proporciona diversió, sinó que també es converteix en una eina valuosa per a diverses finalitats educatives i culturals.

Activitat dirigida a: infants a partir de 5 anys acompanyats d'un adult

Es podrà jugar amb els seus creadors.

25/05/2024

11H

Llorenç Villalonga

Familiar

Altres activitats del cicle