La Lluna en Vers (històric)

Festival d'estiu de la Mallorca Literària

 

FICUS·ÍNDICA amb MARIA HEIN

10 de juliol a les 21.30 h

Consolació. Sant Joan

FICUS·ÍNDICA

Creació pop, ressò dels trobadors

Una coproducció de Fundació Mallorca Literària, el Centre de Creació Le Silo de Marsella, La Marfà i la Fira Mediterrània de Manresa. Estrena absoluta.

Ficus·Índica reuneix quatre joves autors, compositors i intèrprets actuals, de llengua occitana i catalana per proposar una relectura subtil de l’art del trobar. Aquesta primera actuació representa l'estrena absoluta del projecte, abans d'iniciar la gira.

Sota la direcció de Rodin Kaufmann, poeta, raper, beatmaker i artista plàstic provençal-occità, s’han reunit Azucena Momo, poeta i ballarina contemporània de Girona, Maria Hein, de les illes balears, jove felanitxera que porta anys formant-se com a pianista, tocant la guitarra i, recentment, experimentant i creant les seves pròpies lletres i melodies i Louis Pezet, a les màquines i a la veu. Amb els seus codis, pràctiques i habilitats actuals, les seves llengües germanes, els tres creadors, actuals trobadors, escriuran i compondran un repertori nou. Aquesta creació proposa posar en valor l’escriptura i la lectura contemporànies de problemàtiques atemporals (amor, gelosia, revolta, etc.) en dos llenguatges intercomprensibles, lligats per la història i les lluites pel dret a existir en el present.

Entrades: 10€ / 12€ (8€ residents a Sant Joan)

10/07/2022

21.30 h

Consolació, Sant Joan

Concert

Altres activitats del cicle