La Lluna en Vers

Festival d'Estiu Mallorca Literària

Tornen les nits memorables d'estiu amb cultura, literatura, música i teatre a Mallorca, a la llum de La Lluna en Vers.
Del 17 de juny al 10 de setembre, tots els caps de setmana hi haurà espectacles a Binissalem, Sant Joan, Santanyí, Sa Pobla, Capdepera, Montuïri i Felanitx.
Consulta la programació i reserva les teves entrades! 

ROGER MAS

13 d'agost a les 21 h

Rafal dels Porcs, Es Llombards, Santanyí

ROGER MAS

En concert

Al disc Totes les flors, el cantautor solsoní Roger Mas aposta per l’alegria i la vida. Amb 45 anys, ja ha dedicat un quart de segle a la cançó i a cada tema no només hi brillen les maneres de fer que ha conreat, sinó que hi desgrana altres referents de la Cançó. Mas celebra els seus primers 25 anys de trajectòria amb un onzè àlbum que inclou un record soterrat al duet Ia i Batiste amb el tema “Traïdora primavera” i també un homenatge incessant al degà dels jutges Pi de la Serra, que apareix al seu primer blues, “Si us blau”.

El concert, en format íntim, es programa a l’espai incomparable del Rafal dels Porcs d’Es Llombards (Santanyí), indret lligat a la memòria d’infantesa del poeta Blai Bonet, que hi anava sovint per visitar son pare, que hi treballava: “el camí que em menava de cap al Pare estava ple de noms..., de paraules que tenien la verdor en la fulla i en treien la flor...”.

Amb la col·laboració de la familia Sarriera.

Entrades: 12€ / 15€ (10€ residents a Santanyí)

13/08/2022

21 h

Santanyí

Concert

Altres activitats del cicle