La Lluna en Vers (històric)

Festival d'estiu de la Mallorca Literària

 

Carles Dénia + Anna Andreu: Terra i cultura

CARLES DÉNIA 
+ ANNA ANDREU

Terra i cultura: doble concert

17 de juny, a les 21 h 
Jardí de la Casa Llorenç Villalonga, Binissalem


Començam la programació amb una nit que pretén amplificar el certamen Terra i Cultura de poesia musicada, que des de 2008 organitzen Celler Vallach i la Revista Enderrock per incentivar la creació musical de base poètica. Un certamen que al llarg de les 15 edicions ha premiat artistes com Silvia Pérez Cruz, Óscar Briz, David Carabén, Judit Nedermann o The Tyets, entre d’altres. En l’edició de 2022 el guanyador va ser Carles Dénia, amb Anna Andreu com a finalista. 

CARLES DÉNIA
Ha sorprès la crítica i el públic per la seua qualitat expressiva i musical. Procedent del jazz, ha aconseguit renovar les diverses fórmules de la música mediterrània. Al concert de Binissalem, farà una tria dels temes més coneguts dels seus discs, des de les composicions amb versos dels poetes àrabs “valencians” dels segles IX al XIII, o de l’obra magna d’Ausiàs March, Cant Espiritual, fins a cançons tradicionals arranjades per ell mateix.

ANNA ANDREU
Anna Andreu torna de nou acompanyada per Marina Arrufat per a presentar La mida, el seu nou disc. Vuit cançons que immediatament s'han convertit en unes perfectes successores del peculiar estil que les caracteritza i que tant ens va atrapar en Els Mals Costums. Un disc que, des de la més absoluta prudència, murmura sobre les maneres de contenir-se, dels límits i dels preàmbuls, dels esclats i de les conseqüències ja de sobres conegudes. Una reflexió al voltant de la mesura, passant per tots els matisos que la paraula ofereix.

Entrades: 12 € / 15 € (10 € residents a Binissalem)
 

17/06/2023

21 h

Llorenç Villalonga

Espectacle

Altres activitats del cicle