La Lluna en Vers

Festival d'estiu de la Mallorca Literària

Tornen les nits memorables d'estiu amb cultura, literatura, música i teatre a Mallorca, a la llum de La Lluna en Vers. Del 17 de juny al 2 de setembre, cada cap de setmana una proposta cultural a Binissalem, Sant Joan, Santanyí i Porreres.

Dissidents

DISSIDENTS

De Toti Fuster i Rafel Gallego

AJORNAT

Jardí de la Casa Llorenç Villalonga, Binissalem

Magdalena Coll i Maria Vaquer varen ser dones compromeses amb el seu temps, com moltes altres, però també vectors de canvis d’una societat que on hi confluïren nous vents amb fortes resistències immobilistes. Gabellines i socialistes, totes dues lideraren l’avantguarda local que posava la mirada en un horitzó més igualitari. Tot enmig d’un univers peculiar, un racó aïllat del nordoest mallorquí que concitava exiliats polítics, metodistes convençuts, artistes estrafolaris i espiritistes que convocaven àngels i dimonis en unes reunions tant filosòfiques com lisèrgiques. Dissidents conta el que sabem de les seves històries i projecta allò que tal vegada podria haver estat, a l'hora en que prova de teixir un lligam amb el present.

Es Mussol Companyia: Dirigida per Marina Salas i interpretada per Toti Fuster, Bàrbara Nicolau, Biel Bisquerra i Pere Terrassa.

 

Entrades: 12 € / 15 € (10 € residents a Binissalem)

02/09/2023

Llorenç Villalonga

Teatre

Altres activitats del cicle