Activitat educativa

Lletres Compartides

Secundària,Batxillerat
Tallers

· Activitat dirigida a: ESO, Batxillerat

· Informació: Lletres Compartides és una iniciativa que té per objectiu apropar escriptors de tot l'àmbit lingüístic català als lectors que encara no els han llegit i posar-los en relació amb el sector de la creació i la promoció literàries dels altres territoris.

La Fundació Mallorca Literària hi participa des de la primera edició el 2022 conjuntament amb altres institucions representants de cadascun dels territoris de parla catalana: Institució de les Lletres Catalanes, Acadèmica Valenciana de la Llengua, Consell Insular de Menorca...

Durant els mesos d’octubre i novembre de 2023 gaudirem de la visita de tres destacats escriptors. Durant 3 dies podran visitar centres escolars, biblioteques, llibreries... Totes les activitats seran gestionades per part de la Fundació Mallorca Literària i no tindran cap cost per als centres on es realitzin.

Vos convidam a sumar-vos a l'experiència i acollir en les dates previstes alguns d’aquests autors al vostre centre per tal de donar a conèixer la seva trajectòria literària a nous públics i possibles lectors. També disposam de 2 lots de llibres de cada autor, per si voleu sol·licitar-los i organitzar algun club de lectura en aquelles dates.

 

CALENDARI D’AUTORS CONVIDATS

  • Mercè Climent (NARRATIVA, LIJ)

            No hi havia a València...

            del 25 al 27 d'octubre

 

  • Antoni Clapés (POESIA, TRADUCCIÓ)

          Clars, aquest matí, són els teus records (Obra reunida, 1989-2009)

          del 8 al 10 de novembre

 

  • Maria Josep Escrivà (POESIA)

           La casa sota la lluna. Antologia (1992-2022)

          del 22 al 24 de novembre

 

* Per a més informació sobre els autors consultau el document de descàrrega.

25/10/2023 -- 24/11/2023

Dia i hora a concretar amb el centre

Centres educatius, biblioteques i altres espais