Lletres Compartides

Lletres Compartides és un programa que neix de la necessitat d’apropar els escriptors del nostre àmbit lingüístic als lectors que encara no els han llegit i posar-los en relació amb tot el sector de la creació i la promoció literàries dels altres territoris. Així, es duen a terme visites d’autors d’uns territoris als altres amb activitats literàries diverses a espais com biblioteques, llibreries i centres educatius.

En l'edició d'enguany, ens visiten durant els mesos d'octubre i novembre l'escriptora valenciana Mercè Climent, el poeta sabadellenc Antoni Clapés i l'autora també valenciana Maria Josep Escrivà.
 

Club de lectura 'Clars, aquest matí, són els teus records' amb Antoni Clapés

Club de lectura

Clars, aquest matí, són els teus records

Amb la presència de l'autor, Antoni Clapés

 

Dijous 9 de novembre a les 19 h

Biblioteca de Sa Pobla - Centre Cultural Es Rafal

En el marc del programa Lletres Compartides rebem el poeta Antoni Clapés, que presentarà el poemari Clars, aquest matí, són els teus records, un volum que recupera sis dels seus títols més emblemàtics i que configuren el centre nuclear de la seva reflexió sobre el llenguatge, el silenci i la poesia com un llenguatge creat per ser habitat en la plenitud que proporciona el buit del silenci.

Antoni Clapés (Sabadell, 1948) percep la poesia com a experiència personal directament connectada a un impuls que engloba l’universal, el va dur a propiciar projectes com la llibreria Els dies (1976-1989) o les Edicions dels dies (1981-1986), així com el prestigiós segell editorial Cafè Central (1989). Fins ara ha publicat dues dotzenes de llibres i nombrosíssims textos en edicions d’art, pròlegs de llibres, plaquettes i antologies. A més ha exercit una infatigable i brillant tasca com a traductor de poesia, narrativa i assaig, en què destaca el seu profund coneixement de la poesia contemporània quebequesa, entre d’altres.

09/11/2023

19 h

Biblioteca de Sa Pobla, Centre Cultural Es Rafal

Xerrada

Altres activitats del cicle