TardOral

Activitats entorn de la paraula dita. 

De setembre a desembre.

Coincidint amb la tardor torna el recolliment, les vetllades al caliu i les rotllades de complicitats teixides amb els fils de les contarelles. Un temps la paraula prenia empenta i esdevenia baula de transmissió de llegendes, cançons, acudits o dites. Un patrimoni immaterial que hem heretat de generació en generació, per via oral. 

Actualment estam més comunicats que mai, però parlam manco que mai. Des de la Fundació Mallorca Literària volem reprendre el fil de veu de la cultura darrel i posar laccent en loralitat que encara té molt per transmetre a properes generacions.

Aula Folk. Taller de glosa

Taller de glosa

Amb Maria Magdalena Amengual

Cada dijous del 9/11 al 14/12 (excepte el dijous 7/12)

Estrenam l’Aula Folk del Museu de la Paraula, un espai de formació per a totes les persones que tinguin “folk” a les venes! Al llarg de l’any us anirem oferint diferents tallers i sessions formatives d’allò més diverses, en les que tractarem tots els aspectes de la cultura popular.

Començam amb els tallers de glosa a càrrec de la glosadora Maria Magdalena Amengual. Seran cinc sessions setmanals que ens permetran anar-nos preparant per viure les festes d’hivern amb més cantera que mai!

30/11/2023

18 h

Museu de la Paraula. Casa Rafel Ginard (Sant Joan)

Taller

Altres activitats del cicle