Literactua, segona edició

PROJECTE LITERACTUA, SEGONA EDICIÓ

El projecte Literactua és una iniciativa sorgida de la col·laboració entre el Festival de la Paraula -que organitza Produccions de Ferro- i la Fundació Mallorca Literària. Té com a objectius la promoció de la literatura i el teatre en català escrit a les Illes Balears mitjançant la creació de dramatúrgies d’obres d’escriptors i escriptores illencs, que seran duites a escena per un equip de dramatúrgia, direcció i intèrprets.

Enguany encetam la segona edició d’aquest projecte, amb un nou equip de dramaturgues i dramaturg i també d’intèrprets. Les tres obres literàries que hem triat són El rei de la Selva, de Gabriel GalmésLes possessions, de Llucia Ramis i Cap d’hornos, de Neus CanyellesCarme Planells, Xavier Uriz i Agnès Llobet són els autors de les adaptacions teatrals i Joan Miquel Artigues, Marga López i Sara Sánchez donaran vida als textos.

Les possessions

Literactua, segona edició

Les possessions, de Llucia Ramis

Una jove escriptora visita els seus pares a Mallorca per tal de mostrar-los la darrera novel·la que ha escrit. Una novel·la que tracta sobre els antics tabús familiars i que servirà per enfrontar la família als seus fantasmes. En aquesta trobada, carregada de tensió i humor, es decidirà si la novel·la es publicarà finalment. Es tracta d’una adaptació lliure de la novel·la de Llucia Ramis “Les Possessions”, guardonada amb el III Premi Anagrama de novel·la. 

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: Xavier Uriz

INTÈRPRETS: Joan Miquel Artigues, Marga López i Sara Sánchez

IL·LUMINACIÓ I ESPAI SONOR: Toni Amengual

 

FUNCIONS

22 febrer, TEATRE MAR I TERRA, PALMA 20 H

23 febrer, INSTITUCIÓ ALCOVER, MANACOR 20 H

24 febrer, TEATRE DE BINISSALEM, 20 H 

25 febrer, TEATRE DE SANTANYÍ, 19.30 H

1 març, AUDITORI DE SANTA MARGALIDA 20 H

2 març, CLUB POLLENÇA, 19.30 H

3 març, TEATRE LA UNIÓ, SON SERVERA, 19 H

22/02/2024

20 h

Del 22/02 al 03/03

Teatre

Altres activitats del cicle