Literactua, segona edició

PROJECTE LITERACTUA, SEGONA EDICIÓ

El projecte Literactua és una iniciativa sorgida de la col·laboració entre el Festival de la Paraula -que organitza Produccions de Ferro- i la Fundació Mallorca Literària. Té com a objectius la promoció de la literatura i el teatre en català escrit a les Illes Balears mitjançant la creació de dramatúrgies d’obres d’escriptors i escriptores illencs, que seran duites a escena per un equip de dramatúrgia, direcció i intèrprets.

Enguany encetam la segona edició d’aquest projecte, amb un nou equip de dramaturgues i dramaturg i també d’intèrprets. Les tres obres literàries que hem triat són El rei de la Selva, de Gabriel GalmésLes possessions, de Llucia Ramis i Cap d’hornos, de Neus CanyellesCarme Planells, Xavier Uriz i Agnès Llobet són els autors de les adaptacions teatrals i Joan Miquel Artigues, Marga López i Sara Sánchez donaran vida als textos.

Cap d'hornos

Literactua, segona edició

Cap d’hornos, de Neus Canyelles

La protagonista d’aquesta obra es rebel·la contra ella mateixa quan es troba al bell mig d’una història que defensa que l’amor sempre val la pena. Quantes caputxetes contades a cau d’orella, abans d’anar a dormir! Quantes Jane Eyre i Madame Bovary patint les lletres de l’alta literatura! Quants primers amors! 

DRAMATÚRGIA: Agnès Llobet

DIRECCIÓ: Sergio Baos

INTÈRPRETS: Joan Miquel Artigues, Marga López i Sara Sánchez

IL·LUMINACIÓ i ESPAI SONOR: Albert Vizcarro

 

FUNCIONS

4 abril, TEATRE MAR I TERRA, PALMA 20 H 

5 abril, INSTITUCIÓ ALCOVER, MANACOR 20 H

6 abril , TEATRE DE BINISSALEM, 20 H 

7 abril, TEATRE DE SANTANYÍ, 19.30 H

12 abril, AUDITORI DE SANTA MARGALIDA 20 H

13 abril, CLUB POLLENÇA, 19.30 H

14 abril, TEATRE LA UNIÓ, SON SERVERA, 19 H

04/04/2024

20h

Del 04/04 al 14/04

Teatre

Altres activitats del cicle