Rutes WoW 2021

La Fundació Mallorca Literària és una l'entitat encarregada de la gestió i promoció del patrimoni literari a Mallorca. Entitat impulsora de nombrosos projectes divulgatius WoW Mallorca, Walking on Words i Illa dels tresors, entre d'altres. Les rutes WoW són una convidada a recórrer Mallorca en bona companyia: de la mà dels escriptors que han escrit a l’illa, i sobre l’illa. I aquesta edició dedica a especialment a les localitzacions menys coneguts de la Serra de Tramuntana, que enguany celebra 10 anys com a Patrimoni de la Humanitat. Feim de la literatura un plaer compartit!

WoW a la Serra de Tramuntana: Banyalbufar

Travessa Literària a la Serra de Tramuntana / BANYALBUFAR

"LA POR DES RAFAL"

Rutes WoW 2021: especial 10è aniversari de la Serra - Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Es Rafal de Planícia és la possessió més misteriosa de Banyalbufar: dotada de torre de defensa, damunt els penya-segats que guaiten sobre el poble... i una misteriosa llum que algunes nits d’hivern davallen des de les cases fins al poble. Diuen que d’aquesta casa “surt por” i que només una persona va ser capaç de romandre una nit dins la cambra principal de la torre. Qui va ser? I... el més importat de tot: sereu capaços d’escoltar tan sols el relat? Au, valentes i valents: som-hi!

Guiatge: Tomàs Vibot

Dificultat: mitjana

Durada: 4 h 

Apte per a infants i famílies: Sí

Recomanacions: Roba i calçat de muntanya, motxilla amb aigua i berenar, roba d’abric i un anorac (segons l’època de l’any, se pot substituir per crema solar i un capell) i mascareta durant tota l'excursió.

25/04/2021

10h

Banyalbufar, Mallorca

Ruta

Altres activitats del cicle