Rutes WoW 2021

La Fundació Mallorca Literària és una l'entitat encarregada de la gestió i promoció del patrimoni literari a Mallorca. Entitat impulsora de nombrosos projectes divulgatius WoW Mallorca, Walking on Words i Illa dels tresors, entre d'altres. Les rutes WoW són una convidada a recórrer Mallorca en bona companyia: de la mà dels escriptors que han escrit a l’illa, i sobre l’illa. I aquesta edició dedica a especialment a les localitzacions menys coneguts de la Serra de Tramuntana, que enguany celebra 10 anys com a Patrimoni de la Humanitat. Feim de la literatura un plaer compartit!

WoW a la Serra de Tramuntana: Deià

Travessa Literària a la Serra de Tramuntana / DEIÀ

"PELS CAMINS DE LA MAR"

Rutes WoW 2021: especial 10è aniversari de la Serra - Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Deià és un dels pobles més bells de les illes Balears. De fet, ha estat lloc de pelegrinatge de pintors, literats, viatgers, bohemis des del segle XIX... Tot aquest cabal humà, juntament amb el paisatge encisador, han confluït per configurar un entorn ple a vessar de cultura, literatura i llegendes. Sereu capaços de suportar-ho?

Guiatge: Tomàs Vibot

Dificultat: Mitjana

Durada: 3:30 h 

Apte per a infants i famílies: Sí

Recomanacions: Roba i calçat de muntanya, motxilla amb aigua i berenar, roba d’abric i un anorac (segons l’època de l’any, se pot substituir per crema solar i un capell), mascareta durant l'excursió.

16/05/2021

10h

Deià, Mallorca

Ruta

Altres activitats del cicle