Rutes WoW 2021

La Fundació Mallorca Literària és una l'entitat encarregada de la gestió i promoció del patrimoni literari a Mallorca. Entitat impulsora de nombrosos projectes divulgatius WoW Mallorca, Walking on Words i Illa dels tresors, entre d'altres. Les rutes WoW són una convidada a recórrer Mallorca en bona companyia: de la mà dels escriptors que han escrit a l’illa, i sobre l’illa. I aquesta edició dedica a especialment a les localitzacions menys coneguts de la Serra de Tramuntana, que enguany celebra 10 anys com a Patrimoni de la Humanitat. Feim de la literatura un plaer compartit!

WoW a la Serra de Tramuntana: Escorca

Travessa Literària a la Serra de Tramuntana / Escorca

VOLTA A LA MOLETA DE BINIFALDÓ

Rutes WoW 2021: especial 10è aniversari de la Serra - Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

La història de Lluc arrela en el misteri de la història de Mallorca. Bosc sagrat per a diverses cultures i religions, manté avui tota la essència com a centre espiritual de l’illa. En aquesta tresca envoltarem una de les muntanyes més emblemàtiques de la vall, la moleta de Binifaldó, tot per descobrir a la fresca la història, els relats i els secrets que aquestes comes i alzinars guarden. 

Guiatge: Tomàs Vibot

Dificultat: Mitjana

Durada: 4 h

Punt d’inici i de finalització:

Apte per a infants i famílies: Sí. Infants a partir de 6 anys.

Recomanacions: Dur roba i calçat de muntanya, motxilla amb aigua i berenar, roba d’abric i un anorac (segons l’època de l’any, se pot substituir per crema solar i un capell), mascareta durant l'excursió.

26/06/2021

9:30h

Escorca, Mallorca

Ruta

Altres activitats del cicle