Rutes WoW 2021

La Fundació Mallorca Literària és una l'entitat encarregada de la gestió i promoció del patrimoni literari a Mallorca. Entitat impulsora de nombrosos projectes divulgatius WoW Mallorca, Walking on Words i Illa dels tresors, entre d'altres. Les rutes WoW són una convidada a recórrer Mallorca en bona companyia: de la mà dels escriptors que han escrit a l’illa, i sobre l’illa. I aquesta edició dedica a especialment a les localitzacions menys coneguts de la Serra de Tramuntana, que enguany celebra 10 anys com a Patrimoni de la Humanitat. Feim de la literatura un plaer compartit!

WoW a la Serra de Tramuntana: Esporles

Travessa Literària a la Serra de Tramuntana / ESPORLES

"LA TALAIA DEN CLARET"

Rutes WoW 2021: especial 10è aniversari de la Serra - Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

En aquesta ruta pujarem des d’Esporles fins als Puntals, nom amb el què es coneix la mola de Son Ferrandell, per la vall de Son Cabaspre. Situada a l’extrem nord-oest de la mola de Son Pacs, es tracta d’una muntanya d’esquena ampla i boscosa que s’estén des de l’Estret de Valldemossa fins al coll d’en Claret. Per ella hi discorre un altre tram del GR-221, tal vegada una de les etapes més belles i bucòliques de tota la travessa, farcida de vegetació, alzinars espessos i penya-segats que ens regalen panoràmiques espectaculars.

Guiatge: Joan Carles Palos

Dificultat: Mitjana

Durada: 2 h –petit circuit sobre la mola des del coll de sa Basseta- (2 h més si la iniciam des d’Esporles)

Apte per a infants i famílies: Sí

Recomanacions: Roba i calçat de muntanya, motxilla amb aigua i berenar, roba d’abric i un anorac (segons l’època de l’any, se pot substituir per crema solar i un capell), mascareta durant tota la ruta.

09/05/2021

10h

Esporles, Mallorca

Ruta

Altres activitats del cicle