TardOral 2022

Cicle d'Oralitats.

De setembre a desembre.

Coincidint amb la tardor torna el recolliment, les vetllades al caliu i les rotllades de complicitats teixides amb els fils de les contarelles. Un temps la paraula prenia empenta i esdevenia baula de transmissió de llegendes, cançons, acudits o dites. Un patrimoni immaterial que hem heretat de generació en generació, per via oral. 

Actualment estam més comunicats que mai, però parlam manco que mai. Des de la Fundació Mallorca Literària volem reprendre el fil de veu de la cultura d’arrel i posar l’accent en l’oralitat que encara té molt per transmetre a properes generacions.

Vinyes i arrels: Tast de vins + actuació de La Maria

Dissabte 24 de setembre, a les 19 h
Vinyes Son Roig de Can Majoral, Algaida


Vinyes i arrels
Maridatge i tast de vins de varietats recuperades
amb actuació de La Maria 


La tardor és temps de verema i de feinejar als cellers. En el paratge màgic que envolta les vinyes de Can Majoral tastarem dos vins —Capgiró i Callet—, guiats per l’enòleg Andreu Majoral, que ens explicarà detalls sobre les varietats autòctones i recuperades que conren. En la vetlada també gaudirem amb la veu i música de La Maria, jove exponent de la recuperació de la cançó d’arrel valenciana.
Maria Bertomeu, coneguda com La Maria, es va fer viral a les xarxes socials després de versionar l'havanera popular d'Alcàsser “Arranquen vinyes”. En l'actualitat enregistra el que serà el seu primer disc de la mà del productor valencià Tono Hurtado. Tot això, compaginat amb la gira "El que està per vindre", on La Maria es presenta en societat homenatjant a la cançó tradicional i els seus referents. 


Preu entrada: 8 € (inclou tast)
Hi col·labora: Vins Can Majoral

Ubicació: vinyes Son Roig de Can Majoral                                                                                                                                   https://goo.gl/maps/urFNCNJbL9K6PsCS7 

24/09/2022

19 h

Vinyes Son Roig de Can Majoral, Algaida

Concert

Altres activitats del cicle