TardOral 2022

Cicle d'Oralitats.

De setembre a desembre.

Coincidint amb la tardor torna el recolliment, les vetllades al caliu i les rotllades de complicitats teixides amb els fils de les contarelles. Un temps la paraula prenia empenta i esdevenia baula de transmissió de llegendes, cançons, acudits o dites. Un patrimoni immaterial que hem heretat de generació en generació, per via oral. 

Actualment estam més comunicats que mai, però parlam manco que mai. Des de la Fundació Mallorca Literària volem reprendre el fil de veu de la cultura d’arrel i posar l’accent en l’oralitat que encara té molt per transmetre a properes generacions.

[AJORNADA] Ruta folk al Pla: pujada al puig de Sant Nofre

AJORNADA PER RAONS CLIMATOLÒGIQUES

Dissabte 19 de novembre, a les 9.30 h
Sant Joan


Ruta folk al Pla de Mallorca
Pujada al puig de Sant Nofre 

El guia Tomàs Vibot condueix aquest itinerari de poca dificultat, amb una lleugera pujada al puig de Sant Nofre, un dels punts més emblemàtics del pla de Mallorca. El puig es troba a una alçada de 254 m, la seva ubicació i forma li atorguen un caràcter especial, no apreciable a cap altra banda de la contrada. Serveix de punt divisori entre Sant Joan i Petra, i s’ubica al costat de la possessió de sa Bastida.
En aquesta ruta folk no sols gaudirem del paisatge, sinó també de la literatura popular que s’hi vincula: llegendes i versos presents al Cançoner Popular de Mallorca.


Preu: 5 € adult / 2 € infant

Durada: 3-4 hores

PUNT DE TROBADA: Carrer de la Lluna. Inici carrer sa Bastida, confluència carrer Mestre Mas
https://maps.app.goo.gl/omGVWEbTQjYyRvfX8

Places limitades! Cal adquirir les entrades prèviament i una vegada feta la inscripció rebreu tota la informació per correu electrònic.                              

19/11/2022

9.30 h

Sant Joan

Ruta

Altres activitats del cicle