TardOral 2022

Cicle d'Oralitats.

De setembre a desembre.

Coincidint amb la tardor torna el recolliment, les vetllades al caliu i les rotllades de complicitats teixides amb els fils de les contarelles. Un temps la paraula prenia empenta i esdevenia baula de transmissió de llegendes, cançons, acudits o dites. Un patrimoni immaterial que hem heretat de generació en generació, per via oral. 

Actualment estam més comunicats que mai, però parlam manco que mai. Des de la Fundació Mallorca Literària volem reprendre el fil de veu de la cultura d’arrel i posar l’accent en l’oralitat que encara té molt per transmetre a properes generacions.

Magalí Sare i Sebastià Gris: 'A boy & a girl'

Dissabte 3 de desembre, a les 20 h
Sala es Molinar, Montuïri


Magalí Sare i Sebastià Gris
"A boy & a girl"

Un duet molt íntim. "A boy & a girl" és un disc que aposta per l’experimentació electrònica a través de la de-construcció de temes clàssics de cambra i cançons populars mallorquines, com ara el romanç de La mort de na Margalida. Aquest treball investiga la creació de sonoritats on també hi són presents elements naturals de l’espai a on es fa l’enregistrament. La guitarra i la veu es presenten com a elements que abracen contínuament el món dels efectes i distorsions.
Un concert ajornat del cicle La Lluna en Vers que a la fi podrem gaudir, amb continguts d’arrel intensificats, en el marc del TardOral.


Preu entrada: 8 € anticipada / 10 € a porta

Hi col·labora: Ajuntament de Montuïri

03/12/2022

20 h

Sala es Molinar, Montuïri

Concert

Altres activitats del cicle