TardOral 2022

Cicle d'Oralitats.

De setembre a desembre.

Coincidint amb la tardor torna el recolliment, les vetllades al caliu i les rotllades de complicitats teixides amb els fils de les contarelles. Un temps la paraula prenia empenta i esdevenia baula de transmissió de llegendes, cançons, acudits o dites. Un patrimoni immaterial que hem heretat de generació en generació, per via oral. 

Actualment estam més comunicats que mai, però parlam manco que mai. Des de la Fundació Mallorca Literària volem reprendre el fil de veu de la cultura d’arrel i posar l’accent en l’oralitat que encara té molt per transmetre a properes generacions.

'Tal dia farà un any!' - Concert presentació

ENTRADES EXHAURIDES

Dissabte 10 de desembre, a les 21 h
NOVA UBICACIÓ! S'Acadèmia d'Algaida


“Tal dia farà un any!"
Concert presentació del Calendari Folklòric d'hivern

Donam la benvinguda a l’hivern amb la publicació del volum IV del Calendari Folklòric de Mallorca de Rafel Ginard, amb què culmina el projecte d’edició d’aquest material inèdit recuperat en coedició de la Fundació Mallorca Literària i Saïm Edicions.
I ho celebram amb l’espectacle Tal dia farà un any, recital de cançó, paremiologia, glosa i relat oral conduït per Natàlia Tascón, Miquel Àngel Adrover i Carles Seguí, amb diversos convidats d’excepció.
“I tal dia farà un any!”


Activitat gratuïta, prèvia inscripció

Hi col·labora: Ajuntament de Sant Joan

10/12/2022

21 h

S'Acadèmia d'Algaida

Concert

Altres activitats del cicle