TardOral 2022

Cicle d'Oralitats.

De setembre a desembre.

Coincidint amb la tardor torna el recolliment, les vetllades al caliu i les rotllades de complicitats teixides amb els fils de les contarelles. Un temps la paraula prenia empenta i esdevenia baula de transmissió de llegendes, cançons, acudits o dites. Un patrimoni immaterial que hem heretat de generació en generació, per via oral. 

Actualment estam més comunicats que mai, però parlam manco que mai. Des de la Fundació Mallorca Literària volem reprendre el fil de veu de la cultura d’arrel i posar l’accent en l’oralitat que encara té molt per transmetre a properes generacions.

Oliva Trencada: 'Cel d'horabaixa'

Dissabte 15 d'octubre, a les 21 h
Claustre de Lloret de Vistalegre


Oliva Trencada: "Cel d'horabaixa"
Amb Pep Toni Ferrer i Cecília Giménez

Cel d’horabaixa” és el darrer treball del grup mallorquí Oliva Trencada, liderat per Pep Toni Ferrer i amb el qual, després de vuit anys d’aturada, inicia un nou so concebut com a “Mallorca Màgica”: una mostra de mediterraneïtat, natura, misteri i per descomptat, poesia. En aquest llibre-disc cada cançó és un poema de Maria Antònia Salvà, recollint el títol del poemari que la poeta publicà el 1948 i que Oliva Trencada converteix en una proposta musical delicada, mística i onírica. A Lloret gaudirem del format duet amb Cecília Giménez, una de les tantes col·laboracions presents en aquest treball.


Preu entrada: 8 €  anticipada / 10 € a porta
Hi col·labora: Ajuntament de Lloret de Vistalegre

15/10/2022

21 h

Claustre de Lloret de Vistalegre

Concert

Altres activitats del cicle