TardOral 2022

Cicle d'Oralitats.

De setembre a desembre.

Coincidint amb la tardor torna el recolliment, les vetllades al caliu i les rotllades de complicitats teixides amb els fils de les contarelles. Un temps la paraula prenia empenta i esdevenia baula de transmissió de llegendes, cançons, acudits o dites. Un patrimoni immaterial que hem heretat de generació en generació, per via oral. 

Actualment estam més comunicats que mai, però parlam manco que mai. Des de la Fundació Mallorca Literària volem reprendre el fil de veu de la cultura d’arrel i posar l’accent en l’oralitat que encara té molt per transmetre a properes generacions.

Joana Dark: 'La Lireta'

Dissabte 12 de novembre, a les 21 h
Església de Consolació, Sant Joan


Joana Dark: "La Lireta"
Amb Ariadna Brulló

Estrena a Mallorca

El projecte musical d’Ariadna Brulló és fruit de la recerca i l’experimentació a partir del folklore, amb el propòsit de fer-ne una reinterpretació que acosti el llegat de la literatura popular i la música d’arrel al panorama sonor contemporani, en especial l’electrònica, i al públic actual. El seu primer EP, "La Lireta", es fonamenta en l’obra Folklore de Catalunya (1950-1969) de Joan Amades. Cançons, costums i faules són reinterpretats en clau feminista, no sols per capgirar la visió que aquest llegat ha plasmat sobre la dona, sinó també per reivindicar el seu paper en la retransmissió de la cultura popular.


Preu entrada: 8 €  anticipada / 10 € a porta
Hi col·labora: Ajuntament de Sant Joan

 

 

12/11/2022

21 h

Església de Consolació, Sant Joan

Concert

Altres activitats del cicle