TardOral 2022

Cicle d'Oralitats.

De setembre a desembre.

Coincidint amb la tardor torna el recolliment, les vetllades al caliu i les rotllades de complicitats teixides amb els fils de les contarelles. Un temps la paraula prenia empenta i esdevenia baula de transmissió de llegendes, cançons, acudits o dites. Un patrimoni immaterial que hem heretat de generació en generació, per via oral. 

Actualment estam més comunicats que mai, però parlam manco que mai. Des de la Fundació Mallorca Literària volem reprendre el fil de veu de la cultura d’arrel i posar l’accent en l’oralitat que encara té molt per transmetre a properes generacions.

Sopar de cantadors i cantadores: la cançó com a espai de trobada

ENTRADES EXHAURIDES

Dissabte 5 de novembre, a les 21 h
Restaurant Can Tronca, Sant Joan


Sopar de cantadors i cantadores
Celebram la cançó com a espai de trobada 

Diuen que “qui canta a taula i pixa al llit, no té el seny complit”, però el cert és que cantar a taula, en comunitat, ens engresca i ens permet donar ple sentit al llegat de les cançons populars que compartim. Seguint el model del Festival Càntut de Cassà de la Selva - Premi Nacional de Cultura 2022, vos convocam a Can Tronca per participar d’una experiència gastronòmica, festiva i de recuperació del llegat de les cançons que tots coneixem. Perquè “qui canta, tots mals espanta...”

Menú: picada // frit mallorquí // escaldums // gelat amb ensaïmada // cafè i copa // aigua, refresc i vi                                                                                        

Es recomana adquirir totes les entrades en el mateix procés de compra per garantir seure amb la companyia que trieu i facilitar el procés d'adjudicació de taules.

En cas de patir alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, o seguir una dieta vegetariana, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@mallorcaliteraria.cat. 


Preu entrada: 25 €

Hi col·labora: Restaurant Can Tronca

05/11/2022

21 h

Restaurant Can Tronca, Sant Joan

Acció

Altres activitats del cicle